Ljetna osvježenja


Ljetna osvježenja

Jean Paul Gaultier Scandal

Novi parfem je dizajniran da “razbije” svaki kliše i ponudi nešto potpuno novo i moderno i istovremeno moćno i elegantno. Klučne note su kompozicija crvene pomorandže, meda, pačulija i gardenije koje zajedno kreiraju kremasti, zemljani i gurmansi efekat sa toplim, dubokim drvenastim podtonovima.

LANCOME Lavie est belle L’Éclat Eau de Parfum

iznenađuje cvjetnom svježinom – riječ je o raskošnom buketu citrusnih, gurmanskih i krajnje opojnih nota! Neodoljivu kompoziciju prožimaju  kompleksni aspekti cvijeta naranče, karakteristične biljke toplih podneblja koja razbuđuje osjetila svojom raskošnom svježinom

 

GUCCI BLOOM

Iza imena Bloom skriva se novi član Guccijeve parfemske franšize, koji je kreativni direktor Alessandro Michele osmislio s parfumerom Albertom Morillasom. Kao što mu i samo ime govori, radi se o cvjetnom mirisu: bijelo cvijeće kao što su tuberoza i jasmin pomiješano je s drvenastim korijenom irisa i akordom Combretum indicum, puzavice s crvenim cvjetovima iz Indije koja se prvi put pojavljuje u parfemu.

Bvlgari Goldea The Roman Night

Parfem je inspirisan čarolijom veličanstvenog grada tokom noći. Novi Goldea The Roman Night je najavljen kao mošusni cvijetno – voćni miris. Gornje note čine bergamot, crni biber i dud. Srce je sačinjeno od crnog božura, voćnog jasmina, ruža i tuberoze. Bazu čine pačuli, crni mošus, vetiver, mahovina.

Diorshow Pump'N'Volume

Iako izgleda poput svake druge maskare, ima fleksibilnu bočicu. Zahvaljujući mekanom dijelu pri samom dnu tube možete formulu umasirati u četkicu kako biste postigli bogatije i gušće trepavice.